icon-tak

Tak

Solcellepaneler for lagerbygg og flate tak

Vi har bygget noen av de største solcelleanleggene i Norge. Vår erfaring er din trygghet.

Fusen-ny-header-2

På Alna Senter er solceller en no-brainer

Alna Senter har store takflater og ønsket en forutsigbarhet på strømprisene. Det har de nå fått. En takflate på 12 000 kvadratmeter er dekket av solcellepaneler, og senteret kan skilte med Oslos største solenergianlegg. En femtedel av varehusets totale strømforbruk dekkes av gratis solenergi. Les historien.

 solar cell icon

Utnytter takflaten

Næringseiendommer med flate tak gir de mest kostnadseffektive anleggene for solenergi.

 thumbs up icon

Trygghet

Vi kan solceller og tak. FUSen har siden 2012 installert mange av de største solcelleanleggene i Norge.

 growing tree

Lønnsom investering

Et profesjonelt installert solkraftverk er en god og langsiktig investering. Øst-vest anlegg gir best utnyttelse av takarealet på flate tak.

Trygg installasjon uten skade på tak

Vår løsning for flate tak krever lite vedlikehold. Stativene er laget for å minimere behov for ballast, ved å kontrollere aerodynamikken ved sterke vindforhold. Vi vurderer løsningen for hvert tak basert på takmateriale, byggets tilstand og lokale forhold for snø og vind. Det blir ikke tatt hull i taktekking, og vi vet hvordan vi skal designe og montere et anlegg som er skånsomt for taktekkingen.

Les mer

FUSen på taket

FUSen leverer anlegg som varer lenge

Vi designer svært gode anlegg med solcellepaneler. FUSen leverer planlegging, prosjektering og installasjon. Vi tilbyr også overvåkning av anlegget. Et profesjonelt installert solkraftverk er en god og langsiktig investering, både for bedriften og for klimaet. Det gir stabil kraftproduksjon og betydelige miljøfordeler gjennom flere tiår.

Les mer

Påtak05

Kutt strømkostnadene med solceller

En helhetlig vurdering av lønnsomhet er viktig, og solceller er det som vil gi deg billigst strøm. Kortreist elektrisk energi leveres rett inn i bygget, og gode solenergianlegg har en like lang levetid som eiendommen.

Les mer

Folkpåtak02

Kontakt oss

Er du klar for samarbeid?

TLF 400 38736 | prosjekt@fusen.no

Prat med oss
Group 2546