LEVERER SOLENERGI-ANLEGG

For våre kunder designer vi de beste anlegg med solcellepaneler. Inklusive planlegging, prosjektering og installasjon, og tilbyr også overvåkning av anlegget. Et profesjonelt installert solkraftverk er en god og langsiktig investering, både for den enkelte og for klimautfordringen. Det gir stabil kraftproduksjon og betydelige miljøfordeler gjennom flere tiår.

FUSen har ledet an i leveringen av anlegg med solcellepaneler i Norge siden 2012.

Solcellepanel for lager, logistikkeiendommer og flate tak

Flate tak gir de mest kostnadseffektive solenergianleggene. Installasjoner med solcellepaneler på tak er enkle og krever lite vedlikehold. Vi bygger de varige solenergianleggene for Norges mest miljøbevisste bedrifter.

Solcellepanel for vegg og fasader

På våre nordlige breddegrader står sola lavt og solcelleanlegg på vegg kan gi gode muligheter for produksjon av solenergi. FUSen er Norges mest erfarne leverandør av solcelleanlegg for vegg og leverer alt fra enkle og kostnadseffektive løsniger til vakre glassfasader integrert med solenergi.

Solcellepanel for skråtak

Skråtak vendt mot sør gir de beste produksjonsforholdene for sol i Norge, og mange tak kan monteres effektivt og rimelig.

Service og Andre tjenester

Vi kan levere mange ulike tjenester innen solenergi og energianalyse. Les mer for å se noen av de spesialtilpassede produktene.