icon-tak

Skrå tak

Løsninger for skrå tak

Skrå tak vendt mot sør gir de beste produksjonsforholdene for sol i Norge. Her kan mange tak monteres effektivt og rimelig.

Fusen-fotball-header

FUSen har levert et stort solcelleanlegg til Skagerak Arena med skrå tak. Dette er hjemmebanen til Odd Ballklubb, en arena som er svært gjenkjennelig med til sammen 4 500 kvadratmeter med solceller. Anlegget har en installert effekt 800 kWp på tak og 16 kWp på fasade. 

 solar cell icon

Utnytter takflaten

For skrå tak er det sør som gjelder. Skrå solcelleanlegg vendt mot sør gir den høyeste produksjonen gjennom året.

 thumbs up icon

Anlegg som varer lenge

Våre anlegg har lang levetid og gir stabil energiproduksjon i mange tiår.

 growing tree

Kortreist energi

Med solcellepaner på taket får du lokal, kortreist energi som førstevalg.

FUSen leverer tak som varer lenge

Vi designer svært gode anlegg med solcellepaneler. FUSen leverer planlegging, prosjektering og installasjon. Vi tilbyr også overvåkning av anlegget. Et profesjonelt installert solkraftverk er en god og langsiktig investering, både for bedriften og for klimaet. Det gir stabil kraftproduksjon og betydelige miljøfordeler gjennom flere tiår.

Les mer

Arca Nova Verksbyen

Installasjon av anlegg

Det finnes mange tak vi kan montere solceller på. Vi har monteringsløsninger som passer for flere takmaterialer. Noen tak kan man skru rett inn i, mens andre tak krever mer forankring. Vi vet hvordan vi skal designe og montere et anlegg som er skånsomt for taket. 

Les mer

Fossum Barnehage montering

Et smart valg for store bygg

Et anlegg med solceller er en lønnsom og bærekraftig løsning. Teknologien er robust, og gode erfaringer har gjort at solenergi nå er svært attraktivt for store bygg. Kostnadene har kommet ned på et nivå som gjør at også Norge er et lønnsomt sted å investere i solcellepaneler.

Les mer

Kaaterud Gård Ottestad

Referanser fra våre kunder

Arca Nova bygger Verksbyen i Fredrikstad etter Future Living standard. FUSen har levert solcelleanlegg til byggene på over 1.2 MWp.

Les mer

Kontakt oss

Er du klar for samarbeid?

TLF 400 38736 | prosjekt@fusen.no

Prat med oss
Group 2546