TEAMET

Vi er på hugget og tar ansvar for å levere, og tar også vare på hverandre. Teamet kombinerer norsk spisskompetanse med internasjonal erfaring og sikrer våre kunder de beste ressurser til jobben.

Vi i FUSen bidrar til en klode som er bærekraftig på lang sikt, og vi vet at dette haster. Vårt arbeide skal påvirke det globale klima positivt. Vi vet at positivt og profesjonelt samarbeid med andre er den beste måte å drive forretning på. Vi bygger opp FUSen til å være en suksessfull bidragsyter på kort og lang sikt.

FUSen leverer.

Thor Christian Tuv

Thor Christian Tuv

Steinar Nilsen

Steinar Nilsen

Jens Hetland

Jens Hetland

Ana Cristina Chagas

Ana Cristina Chagas

Aria Yadmelat

Aria Yadmelat

Geir Fikke

Geir Fikke

Nora Holst Haaland

Nora Holst Haaland

Thomas Skazendonigg

Thomas Skazendonigg

Nuria Garcia Lozano

Nuria Garcia Lozano

William Andersson

William Andersson

Kvalitetssjef

Kvalitetssjef

Kontakt oss

VÅR KOMPETANSE

Vi er et team av ingeniører og prosjektledere, som siden 2012 har ledet an i utviklingen av solenergi i Norge. Navnet vårt, FUSen, er satt sammen av ordene "FUS" (som betyr "å være først") og "Energi" fordi målet er at solenergi skal være førstevalget for energi.

FUSen er eiet av de ansatte og Akershus Energi.

 

Planlegging, tilpasning og bygging av varige installasjoner stiller høye krav til erfaring og teknisk kompetanse. Informasjon om vår soliditet er åpent tilgjengelig på www.proff.no 

GODE PARTNERE

FUSen jobber tett sammen med lokale partnere og internasjonale leverandører. Derfor kan kundene forvente at kun gode løsninger leveres. Solkraftverk skal ha en levetid som strekker seg flere 10-år inn i fremtiden. En slik levetid kan man bare få når løsningene er gjennomtenkte og installert på riktig måte. FUSen jobber kontinuerlig for å videreutvikle sine produkter og prosesser slik at kvaliteten er riktig til enhver tid.

Leveransen til kundene gjøres sammen med lokale håndverkere for montering og med lokale elektrikere for tilknytning til strømnettet.

FUSen er en aktiv bidragsyter og samarbeidspartner for utviklingen av solenergi i Norden.

About
About

100.000

kvadratmeter installert

9.000.000

kWh ren energi / år

og det

er bare begynnelsen