TEAMET

Vi er på hugget og tar ansvar for å levere, og tar også vare på hverandre. Teamet kombinerer norsk spisskompetanse med internasjonal erfaring og sikrer våre kunder de beste ressurser til jobben.

Vi i FUSen bidrar til en klode som er bærekraftig på lang sikt, og vi vet at dette haster. Vårt arbeide skal påvirke det globale klima positivt. Vi vet at positivt og profesjonelt samarbeid med andre er den beste måte å drive forretning på. Vi bygger opp FUSen til å være en suksessfull bidragsyter på kort og lang sikt.

 

FUSen leverer. 

 

VÅR KOMPETANSE

Vi er et team av ingeniører og prosjektledere, som siden 2012 har ledet an i utviklingen av solenergi i Norge. Navnet vårt, FUSen, er satt sammen av ordene "FUS" (som betyr "å være først") og "Energi" fordi målet er at solenergi skal være førstevalget for energi.

FUSen er eiet av de ansatte og Akershus Energi.

 

Planlegging, tilpasning og bygging av varige installasjoner stiller høye krav til erfaring og teknisk kompetanse. Informasjon om vår soliditet er åpent tilgjengelig på www.proff.no 

GODE PARTNERE

FUSen jobber tett sammen med lokale partnere og internasjonale leverandører. Derfor kan kundene forvente at kun gode løsninger leveres. Solkraftverk skal ha en levetid som strekker seg flere 10-år inn i fremtiden. En slik levetid kan man bare få når løsningene er gjennomtenkte og installert på riktig måte. FUSen jobber kontinuerlig for å videreutvikle sine produkter og prosesser slik at kvaliteten er riktig til enhver tid.

Leveransen til kundene gjøres sammen med lokale håndverkere for montering og med lokale elektrikere for tilknytning til strømnettet.

FUSen er en aktiv bidragsyter og samarbeidspartner for utviklingen av solenergi i Norden.

100.000

9.000.000

og det

Solenergi FUSen. Karoline Kristiansens vei 1h, 0661 Oslo      prosjekt@fusen.no  |   Tlf: 400 FUSEN (400 38 736)

Mail som sendes til alle adresser hos "@fusen.no" lagres på server. 

Lenkene nedenfor beskriver informasjon om personvern og bruk av informasjonskapsler på FUSens digitale kanaler:

https://blogg.fusen.no/personvernvilk%C3%A5r-og-vilk%C3%A5r-for-bruk

https://blogg.fusen.no/bruk-av-informasjonskapsler

  • FUSen på Twitter
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2018 FUSen AS - Foto Erik Worsøe Eriksen / Kristian Bye / FUSen. Utviklet på Wix.com av Staal AS