building blocks icon

Vegg og fasade

Elegante solcelleanlegg for vegg og fasade

Alt fra enkle og kostnadseffektive løsninger til vakre fasader i glass med solceller integrert.

Solceller på fasade

Hvorfor velge FUSen for vegg og fasade?

På våre nordlige breddegrader står sola lavt og solcelleanlegg på vegg gir gode muligheter for produksjon av solenergi. FUSen er Norges mest erfarne leverandør av solcelleanlegg og leverer mye på vegg og fasade. Lurer du på om det blir lønnsomt og pent å se på? Se vårt webinar i opptak under.

 solar cell icon

Optimalisert for lav sol

Solceller på fasade er optimalisert for norske solforhold. Vegg og fasade er dessuten snøfrie og gjør det mulig å fange solenergi mer effektivt enn på tak gjennom høst, vinter og tidlig vår.

 thumbs up icon

Estetisk integrasjon

Våre paneler gir et pent og moderne utseende som kan forsterke arkitektens uttrykk på bygget. Vi tilbyr lønnsom funksjonalitet med sømløs integrasjon i fasaden.

 growing tree

Energieffektivitet

Veggmonterte paneler vil bidra sterkt til å gjøre bygget selvforsynt med kortreist energi.

Prisvinnende solcellearkitektur

Vi fikk Solenergiprisen for Årets Anlegg 2022 for jobben vi gjorde på Voldsløkka Skole. Fasaden ble nominert fordi mange mener det er solcellearkitektur på sitt beste.

Les mer

Voldsløkka skole

Hos FUSen forstår vi at hvert bygg er unikt

Vi tilbyr skreddersydde panelløsninger designet for å møte dine behov. Enten det er å tilpasse til arkitektoniske stiler, maksimere solenergiproduksjon eller integrere med byggets eksisterende struktur. Teamet vårt jobber tett med deg for å lage en løsning som komplementerer det du ønsker. 

Oljedirektoratet | solceller på fasade

Miljømessige og økonomiske fordeler

Solceller på vegg og fasade gir deg kortreist energi gjennom hele året. En solrik, kald og typisk norsk vinterdag kan være drømmeforhold for solcelleanlegg her. Disse panelene fungerer best med lav sol, siden solstrålene da treffer nesten vertikalt. Refleksjoner fra snø og bygninger i nærheten øker dessuten produksjonen betydelig.

Les mer

ASKO Hedmark fasade

Referanser fra våre kunder

Asko - solceller på tak of fasade

Asko har valgt solenergi fra FUSen siden 2014 og vi har gjort flere prosjekter sammen. Det var også tilfellet når 60-talls fasaden på Asko Hedmark skulle rehabiliteres. Her valgte Asko en løsning som ga ren energi og som i dag sørger for at el-lastebilene får svært kortreist og lokalt drivstoff. 
Se film med deres erfaringer.

Kontakt oss

Er du klar for samarbeid?

TLF 400 38736 | prosjekt@fusen.no

Prat med oss
Group 2546