icon-andre-tjenerster

Service

Service og vedlikehold

FUSen leverer tak som i praksis er vedlikeholdsfrie. Våre kunder sier at de bare går og går. Men kontroll og ettersyn må til for å sikre god oppetid og funksjon.

Fusen-Produktside-header

Solceller fra A til Å

For å lykkes med solceller må du forberede deg godt. Du bør tenke gjennom hele livsløpet til solcelleanlegget. Når vi får planlegge sammen med teknisk avdeling og driftsavdeling på bygget, så vet vi at anlegget vil gå godt i mange år.

 solar cell icon

Lite vedlikehold

Solcelleanlegg krever lite vedlikehold. Som med alle tekniske installasjoner kreves det et ettersyn for å opprettholde kvaliteten.

 thumbs up icon

Trygghet

Ved inspeksjoner gjør vi et visuelt ettersyn av anlegget og sjekker at det ikke er skader på panel eller kabler.

 growing tree

Sikrer oppetid

Vi sikrer oppetid ved å fjernovervåke anlegget og agere på alarmer.

Drift og vedlikehold

Et solcelleanlegg er i praksis vedlikeholdsfritt. Du kan gjøre mye selv for å sørge for at det fungerer optimalt. Sjekk at panel og kabler er uskadet, sørg for at det ikke vokser til mellom panelene, eller at fugler har hekket i kablene. Husk at internkontroll av anlegget er lovpålagt.

Les mer

20191014_122708

Er solceller en risiko for brann?

Solceller er et elektrisk anlegg som skal driftes og vedlikeholdes deretter. Slike anlegg omfattes av den lovpålagte internkontrollen for bedrifter. Dersom anlegget er godt prosjektert, har gode komponenter og er bygget av fagfolk som gjør riktig ettersyn, trenger du ikke bekymre deg for brann.

Les mer

Panel3

Serviceavtale 

En serviceavtale med FUSen gir rask respons ved feilsituasjoner og rask aksjon for å korrigere. Hvis anlegget skulle få driftsstans på solrike perioder av året, vil det raskt medføre at årsproduksjonen reduseres. Avtalen inkluderer fjernovervåkning med opsjon på anleggsinspeksjon.

Ta kontakt for tilbud

20220628_120331104_iOS

Referanser fra våre kunder

Norgessjefen i Oda, Kristin Thornes Woldsdal, er synlig begeistret der hun står på taket til deres nye lagerbygg på Liertoppen, omkranset av solcellepaneler i tusenvis. Det nye hovedlageret er besatt med glitrende solcellepaneler, som til sammen vil levere over 1 100 000 kWh med solenergi per år.

Les mer

Kontakt oss

Er du klar for samarbeid?

TLF 400 38736 | prosjekt@fusen.no

Prat med oss
Group 2546