NYHETER

Godt i gang med årets solcelleanlegg

Imens snøen fortsatt ligger dyp mange steder i landet, er Solenergi FUSen godt i gang med årets prosjekter. Det er flere nye kontrakter på gang, og vi håper å fortsette på veksten vi så i 2017.

På Heimdal VGS i Trondheim leverer FUSen solcelleanlegget til en skole uten sidestykke. Her blir det 414 kW med høyeffektive solcellepaneler på taket av en skole med mange spennende tekniske løsninger. Skolen blir energiklassifisert som ZEB-OM.

I Østfold har vi flere spennende prosjekter på gang sammen med eiendomsutvikleren Arca Nova. Det første prosjektene blir Verkshagen i Fredrikstad og Røysåsen Panorama i Moss, begge boligprosjekter med innovative løsninger for energi og smarte hjem, med anlegg på henholdsvis 290 kW og ca 80 kW.

Det blir også flere anlegg for ASKO og Norgesgruppen. I Molde bygger vi i overkant av 400 kW solcelleanlegg på taket av distribusjonslageret for Romsdal og Nordmøre. I Brummunddal kommer det snart nesten en megawatt med solceller på lagertaket til ASKO Hedmark.

I Oslo og området bygger vi et fasadeanlegg med BIPV-solceller på Norges første Spar miljøbutikk som kommer på Snarøya. Vi leverer også et anlegg på totalt ca 50 kW med solpaneler på både tak og fasade for Feiring Bruk i Lørenskog.


Flere nyheter

Solenergi FUSen. Karoline Kristiansens vei 1h, 0661 Oslo      prosjekt@fusen.no  |   Tlf: 400 FUSEN (400 38 736)

Mail som sendes til alle adresser hos "@fusen.no" lagres på server. 

Lenkene nedenfor beskriver informasjon om personvern og bruk av informasjonskapsler på FUSens digitale kanaler:

https://blogg.fusen.no/personvernvilk%C3%A5r-og-vilk%C3%A5r-for-bruk

https://blogg.fusen.no/bruk-av-informasjonskapsler

  • FUSen på Twitter
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2018 FUSen AS - Foto Erik Worsøe Eriksen / Kristian Bye / FUSen. Utviklet på Wix.com av Staal AS